Voordeel voor u en uw werknemers


Zo zorgt u voor uw medewerkers.

Helpt u mee om de Bovag zorgpolis ook bij uw medewerkers onder de aandacht te brengen? Dan profiteren zij niet alleen van de vele voordelen, maar dit is voor u meteen een mogelijkheid om u als werkgever te onderscheiden. Zie onder aan de pagina alle informatie om uw medewerkers te informeren.

 

Hoe kan ik mijn medewerkers informeren?

Het informeren van uw medewerkers is heel simpel en eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is hen te wijzen op de mogelijkheid van deelname aan het BOVAG zorgcollectief. U verwijst hen naar www.bovagzorgpolis.nl, waar alle informatie is te vinden en onze zorgexperts hen kunnen adviseren. Het beste is nog om uw medewerkers een digitale flyer te sturen. Dit kan via Whatsapp of via een mail. Hieronder vindt u alle informatie.

Heeft u een vraag of wilt u extra flyers bel  (088) 121 02 01 of mail naar bovagzorgpolis@upiva.nl. Wij helpen u graag!

 

1. Verzekeraars kiezen

Bovemij Intermediair B.V. zoekt voor u passende verzekeraars, de beste dekking en regelt de beste premie voor uw branche.

2. Dekkingen voor uw branche

U als werkgever ontvangt een verzekeringspakket speciaal voor alle risico’s die u in uw branche tegenkomt.

3. Het beste voor uw werknemer

U en uw werknemers krijgen een op maat gemaakte verzekering met een uitstekende premie. Ook voor gezinsleden van de verzekerde.

Wilt u uw werknemers informeren?

Sinds de introductie van de BOVAG Zorgpolis maken al ruim 40.000 werknemers en hun gezinsleden gebruik er van. Zij profiteren naast een ruime dekking ook nog eens van een scherpe premie. Door over te stappen naar de BOVAG Zorgpolis heeft u in een handomdraai flink wat voordeel te pakken. Uw gezondheid en dat van uw werknemers is met de BOVAG Zorgpolis goed verzekerd.

Jaarlijks ontvangen u en uw personeel onze zorgmailing: