Voordeel voor jou en je werknemers


Zo zorg je voor je medewerkers.

Help je mee om de Bovag zorgpolis ook bij je medewerkers onder de aandacht te brengen? Dan profiteren zij niet alleen van de vele voordelen, maar dit is voor jou meteen een mogelijkheid om je als werkgever te onderscheiden. Zie onder aan de pagina alle informatie om jouw medewerkers te informeren.

 

Hoe kan ik mijn medewerkers informeren?

Het informeren van jouw medewerkers is heel simpel en eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is hen te wijzen op de mogelijkheid van deelname aan het BOVAG zorgcollectief. Je verwijst hen naar www.bovagzorgpolis.nl, waar alle informatie is te vinden en onze zorgexperts hen kunnen adviseren. Het beste is nog om je medewerkers een digitale flyer te sturen. Dit kan via Whatsapp of via een mail. Hieronder vind je alle informatie.

Heb je een vraag of wilt je extra flyers bel  (088) 121 02 01 of mail naar bovagzorgpolis@upiva.nl. Wij helpen je graag!

 

1. Verzekeraars kiezen

Bovemij Intermediair B.V. zoekt voor jou passende verzekeraars, de beste dekking en regelt de beste premie voor jouw branche.

2. Dekkingen voor jouw branche

Jij als werkgever ontvangt een verzekeringspakket speciaal voor alle risico’s die u in jouw branche tegenkomt.

3. Het beste voor je werknemer

Jij en je werknemers krijgen een op maat gemaakte verzekering met een uitstekende premie. Ook voor gezinsleden van de verzekerde.

Wilt u uw werknemers informeren?

Sinds de introductie van de BOVAG Zorgpolis maken al ruim 40.000 werknemers en hun gezinsleden gebruik er van. Zij profiteren naast een ruime dekking ook nog eens van een scherpe premie. Door over te stappen naar de BOVAG Zorgpolis heb je in een handomdraai flink wat voordeel te pakken. Jouw gezondheid en die van je werknemers is met de BOVAG Zorgpolis goed verzekerd.

Jaarlijks ontvangen jij en jouw personeel onze zorgmailing: