Over ons

 

 

 

De BOVAG Zorgpolis is speciaal bedoeld voor mensen die werken in de mobiliteitsbranche. Behandelingen die veel voorkomen in de branche worden ruim vergoed, denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie.

 

De BOVAG Zorgpolis is een collectieve verzekering. Dat betekent dat je een flinke korting krijgt op je premie, waardoor zorg betaalbaar blijft. Bovendien word je niet alleen gegarandeerd geaccepteerd voor de basisverzekering, maar ook voor de aanvullende verzekeringen.

1. Verzekeraars kiezen

Bovemij Inkomensverzekeringen zoekt voor je werkgever passende verzekeraars, de beste dekking en regelt de beste premie voor de mobiliteitsbranche

2. Dekkingen voor jouw branche

Jouw werkgever ontvangt een verzekeringspakket speciaal voor alle risico’s die je in jouw branche tegenkomt

 

3. Het beste voor jou als werknemer

Jij, als werknemer, krijgt een op maat gemaakte verzekering met een uitstekende premie

 

 

 

Bertho Echardt

“De BOVAG Zorgpolis is een collectieve zorgpolis die specifiek is afgestemd op de zorg die werknemers in onze branche nodig hebben!”

Bertho Eckhardt

Algemeen voorzitter BOVAG


Ik ben er trots op dat we als BOVAG in de unieke positie verkeren dat we een eigen verzekeraar als dochter hebben, die de BOVAG-sectoren en de BOVAG-ondernemers door en door kent. Dat zie je terug in hun producten en diensten. Bovemij is feitelijk van alle BOVAG-leden en die profiteren daar op allerlei manieren van.

Bovemij Inkomensverzekeringen

Bovemij Inkomensverzekeringen is de handelsnaam van Combinatie Bovemij Mn Services B.V. (CBM).

Aandeelhouders van Bovemij Inkomensverzekeringen zijn N.V. Schadeverzekering Maatschappij Bovemij en Mn Services N.V.

Postadres: Postbus 93432, 2509 AK Den Haag
T (070) 316 06 60
F (070) 316 06 62

Vergunningnummer: 12041803
KvK Den Haag: 27260429

 

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations zijn welkom als lid.

Adres: Kosterijland 50,  3981 AJ Bunnik
T (030) 659 52 11
F (030) 656 78 35

KvK-nummer: V40409176

Waar ben ik verzekerd?

Je wordt verzekerd bij erkende zorgverzekeraars. Zij zijn de specialisten in zorg, 'wij' in jouw vakgebied. Dat maakt de BOVAG Zorgpolis sterk. Wil je meer informatie over de BOVAG Zorgpolis? Neem dan gerust contact op met (088) 121 02 01 of vul het contactformulier in.
 

Heb je specifieke vragen over je zorgverzekering?

Neem dan contact op met je zorgverzekeraar.

Delen op LinkedIn Delen op Twitter Delen op Facebook