Over ons

 

 

 

De BOVAG Zorgpolis is speciaal bedoeld voor mensen die werken in de mobiliteitsbranche. Behandelingen die veel voorkomen in de branche worden ruim vergoed, denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie.

 

De BOVAG Zorgpolis is een collectieve verzekering. Dat betekent dat u een flinke korting krijgt op uw premie, waardoor zorg betaalbaar blijft. Bovendien wordt u niet alleen gegarandeerd geaccepteerd voor de basisverzekering, maar ook voor de aanvullende verzekeringen.

1. Verzekeraars kiezen

Bovemij Intermediair B.V. zoekt voor uw werkgever passende verzekeraars, de beste dekking en regelt de beste premie voor de mobiliteitsbranche

2. Dekkingen voor uw branche

Uw werkgever ontvangt een verzekeringspakket speciaal voor alle risico’s die u in uw branche tegenkomt

 

3. Het beste voor u als werknemer

U, als werknemer, krijgt een op maat gemaakte verzekering met een uitstekende premie

 

 

 

 

“De BOVAG Zorgpolis is een collectieve zorgpolis die specifiek is afgestemd op de zorg die werknemers in onze branche nodig hebben!”

BOVAG

 


Wij zijn er trots de BOVAG-sectoren en de BOVAG-ondernemers door en door kennen. Dat ziet u terug in hun producten en diensten. Bovemij is feitelijk van alle BOVAG-leden en die profiteren daar op allerlei manieren van, zoals de collectieve zorgpolis van BOVAG Zorgpolis

Bovemij Intermediair B.V.

Postadres: Postbus 7110, 6503 GP Nijmegen

 

Takenhofplein 2 | 6538 SZ | Nijmegen
T (024) 751 2125

Vergunningnummer: 12004147
KvK Centraal Gelderland: 17080418

 

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations zijn welkom als lid.

Adres: Kosterijland 50,  3981 AJ Bunnik
T (030) 659 52 11
F (030) 656 78 35

KvK-nummer: V40409176

Waar ben ik verzekerd?

U wordt verzekerd bij erkende zorgverzekeraars. Zij zijn de specialisten in zorg, 'wij' in uw vakgebied. Dat maakt de BOVAG Zorgpolis sterk. Wilt u meer informatie over de BOVAG Zorgpolis? Neem dan gerust contact op met (088) 121 02 01 of vul het contactformulier in.
 

Heeft u specifieke vragen over uw zorgverzekering?

Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Delen op LinkedIn Delen op Twitter Delen op Facebook